Som VIP får du prioritetstilgang, eksklusive chattefunksjoner og spesialtilbud fra modellen.
Ja, du kan dele en privat link til rommet og invitere opptil 5 venner til samme økt.
Uten VIP får du begrenset tilgang til visse interaksjoner, men du kan fortsatt se og chatte.